Hoe maak ik als leerling een account aan?

Gewijzigd op Do, 15 Nov, 2018 om 12:38 PM

Wanneer je een account wil aanmaken kan je onderstaande stappen ondernemen

- Ga naar de pagina Registreren?

- Vul je naam in

- Vul je email adres in

- Vul de klascode in

- Klik op registreren

* Je ontvangt nu een activatie code, klik op de knop in de mail om je account te activeren.

** Je ontvangt nu een wachtwoord, kopieer en plak dit wachtwoord in het wachtwoord veld, voer je mail adres in en klik op inloggen.

- Na het inloggen kan je het wachtwoord aanpassen bij de instellingen pagina onder het kopje Wachtwoord.